U5 TRILLETROLLE

https://usercontent.one/wp/www.if-stjernen.dk/wp-content/uploads/2023/11/Design-copy.png?media=1688107211

IF STJERNENS U5 TRILLETROLLE

IF Stjernens U5 Trilletrolle hold

På Trilletrolle-holdet forsøger vi at lege boldglæden ind i børnene. Vi laver sanglege, fangelege, øver os i at kaste og gribe og slutter ofte med en populær motorikbane. Vi øver også balance og koordination, som er en forudsætning for, at vi senere kan bygge flere håndboldfærdigheder på.

Træningen foregår i vores to gymnastiksale, som er en tryg ”hule” for klubbens mindste børn. Her lærer vi at lytte og tie stille, når træneren taler. Vi hjælper hinanden og indarbejder langsomt alle de gode værdier, der er ved holdsport.

Holdet er meget populært, og der er i øjeblikket venteliste. Du bliver skrevet op ved at melde dig til holdet. Børnene skal være fyldt tre år, inden de kan begynde.

UGENTLIGE TRÆNINGSTIDER

TRILLETROLLE
SKT. J. HAL
FREDAG
15.45 - 16.45

TRÆNER TEAM

ÅrgangsansvarligChristine B. Bækholm

Mob. 3022 9262

TRÆNERMai H. Marxen

TRÆNERMaja Holm

TRÆNERSofie S. Thomsen

TRÆNEREmma K. Bormlund

KUNNE DU TÆNKE DIG AT BLIVE MEDLEM?

OM IF STJERNEN

logo2

Idrætsforeningen Stjernen er en dansk idrætsforening i Odense, der blev stiftet 18. april 1921. Indtil 1931 blev der kun dyrket vintergymnastik og atletik i klubben, men så begyndte man at spille noget bold i forbindelse med gymnastikken. Stjernen var med til at stifte Fyns Håndboldunion i 1933.

I 1962 blev atletikafdelingen nedlagt, så nu var der kun håndbold på programmet indtil 1992, hvor man også begyndte at spille tennis.

NYESTE INDLÆG

Alt indhold © copyright IF Stjernen. Alle rettigheder reserveret.