U8 MIX

https://usercontent.one/wp/www.if-stjernen.dk/wp-content/uploads/2023/11/Design-copy.png?media=1688107211

IF STJERNENS U8 MIX

IF Stjernens U8 MIX hold

På U8 holdet skruer vi lidt op for håndbolden i forhold til de yngre årgange. De fleste øvelser er dog stadig pakket ind i sjov og leg som stafetter, baner med skud- og motorikøvelser og små spilsituationer.

Vi taler om reglerne i håndbold, og så er kamp selvfølgelig en fast del af træningen. Øvelserne er forskellige, men måden hvorpå træningen er bygget op, er den samme fra gang til gang. Der vil derfor være en stor grad af genkendelighed, når man har været der et par gange. Vi slutter hver træning med at lave koordinationsøvelser, da god kontrol over kroppen er en forudsætning for de fleste håndboldbevægelser.

Vi går altid i bad efter træningen og flere gange om året laver vi fællesspisninger og andre sociale arrangementer, idet vi vægter fællesskabet højt.

Kom og vær med!

UGENTLIGE TRÆNINGSTIDER

U8 MIX
SKT. J. HAL
FREDAG
16.45 - 17.45

TRÆNER TEAM

ÅrgangsansvarligChristine B. Bækholm

Mob. 3022 9262

TRÆNERMai H. Marxen

TRÆNERMaja Holm

TRÆNERSofie S. Thomsen

TRÆNEREmma K. Bormlund

KUNNE DU TÆNKE DIG AT BLIVE MEDLEM?

OM IF STJERNEN

logo2

Idrætsforeningen Stjernen er en dansk idrætsforening i Odense, der blev stiftet 18. april 1921. Indtil 1931 blev der kun dyrket vintergymnastik og atletik i klubben, men så begyndte man at spille noget bold i forbindelse med gymnastikken. Stjernen var med til at stifte Fyns Håndboldunion i 1933.

I 1962 blev atletikafdelingen nedlagt, så nu var der kun håndbold på programmet indtil 1992, hvor man også begyndte at spille tennis.

NYESTE INDLÆG

Alt indhold © copyright IF Stjernen. Alle rettigheder reserveret.