U9 PIGER

https://usercontent.one/wp/www.if-stjernen.dk/wp-content/uploads/2023/11/Design-copy.png?media=1688107211

IF STJERNENS U9 PIGER

IF Stjernens U9 Pige hold

På U9 holdet bygger vi på med finter og skudvarianter, men det primære fokus er stadig på boldsikkerhed i kaste- og gribesituationer.

Vi stifter for første gang bekendtskab med den store bane, når vi skifter fra at spille på tværs i hallen (minibane) til at spille i banens fulde bredde (kortbane). Det giver ekstra plads til spillerne i angrebet, men stiller også krav til forsvarsspillet, som derfor også fylder mere i træningen.

Det allervigtigste er dog, at håndbold skal være sjovt, og vi vægter derfor det sociale højt. Vi slutter altid træningen af med et fælles bad, hvor der bliver hygget og grint i omklædningen. Derudover afholder vi sociale arrangementer i løbet af sæsonen og forsøger til hver træning af styrke pigernes relation på kryds og tværs.

Kom endelig og vær med på holdet – der er plads til mange flere håndboldlystne piger.

UGENTLIGE TRÆNINGSTIDER

U9P
SKT. J. HAL
FREDAG
17.45 - 19.00

TRÆNER TEAM

ÅrgangsansvarligChristine B. Bækholm

Mob. 3022 9262

TRÆNERMai H. Marxen

TRÆNERMaja Holm

TRÆNERSofie S. Thomsen

TRÆNEREmma K. Bormlund

KUNNE DU TÆNKE DIG AT BLIVE MEDLEM?

OM IF STJERNEN

logo2

Idrætsforeningen Stjernen er en dansk idrætsforening i Odense, der blev stiftet 18. april 1921. Indtil 1931 blev der kun dyrket vintergymnastik og atletik i klubben, men så begyndte man at spille noget bold i forbindelse med gymnastikken. Stjernen var med til at stifte Fyns Håndboldunion i 1933.

I 1962 blev atletikafdelingen nedlagt, så nu var der kun håndbold på programmet indtil 1992, hvor man også begyndte at spille tennis.

NYESTE INDLÆG

Alt indhold © copyright IF Stjernen. Alle rettigheder reserveret.